Get Adobe Flash player

La Reserva Rotana *****

Ligging
Manacor, La Reserva Rotana ligt op een heuvel in een landschap van 200 ha., dat een natuurlijk landschappelijk karakter heeft. Het is een eilandje op een eiland. Een groot deel van het landgoed is beschermd natuurgebied. Het hoofdgebouw, waarin het hotel is gevestigd, is een typische 17e-eeuwse herberg, die aanvankelijk door de huidige eigenaar en zijn gezin is bewoond, doch thans verbouwd en gerenoveerd is tot een schitterend hotel, dat zijn oorspronkelijke karakter zeker behouden heeft.

alt

Accommodatie
De kamers en suites zijn een harmonie van traditie en comfort. Alle kamers zijn verschillend ingericht en gedecoreerd met antieke meubels en kunstvoorwerpen. De kamers beschikken over vloerverwarming, airconditioning, satelliet-tv, minibar, badkamer met bad en douche, bidet en seperaat toilet.

alt

Faciliteiten
Receptie, salon en restaurant in de tuinkamer. De chefkok verwent u met z'n mediterrane specialiteiten van dagverse producten van de markt, uit zee en van het land. De wijnkelder van Rotana belooft veel goeds. Op het terrein een zwembad, tennisbaan en wandel-en joggingpaden. Rotana heeft een eigen 9-holes golfbaan met driving-range en oefengreen. Beginnende golfers kunnen zich onder leiding van een pro de beginselen van het golfspel eigen maken.

alt

Bijzonderheden
La Reserva Rotana heeft een dependance; het rustieke gasthuis Mayolet ligt aan de voet van de Rotana heuvels. Het huis heeft acht gezellige kamers in typische Mallorquinse stijl met badkamer met bad, verwarming en satelliet-tv. Mayolet is omgeven door tuinen, velden en weilanden. Op geringen afstand van het Rotana-complex ligt de kust met z'n gezellige vissersplaatsjes en jachthavens. In de nabije omgeving zijn nog vijf golfbanen, waar u naar hartelust kunt spelen.

alt

Golf
De eigen 9-holes baan, Son Servera Golfclub en Capdepera Golf.

Prijs
Op aanvraag