Get Adobe Flash player

Blue Bay Curacao ****

Ligging
Het resort ligt aan de rustige zuidkust van Curacao, waar de schitterende Blauwbaai zich bevindt. Willemstad ligt op ca. 8 km.

Accommodatie
Blue Bay biedt een uitgebreide keuze aan villa's en appartementen en liggen verspreid over het resort. De villa's zijn ruim en comfortabel ingericht en gebouwd in typische Caribische stijl. Ze beschikken over een open keuken met bar, een zeer riante woonkamer met aansluitend een grote veranda, drie slaapkamers en twee luxe badkamers. Het stijlvolle meubilair is aangepast aan de sfeer van het huis, met het uitzicht op de Caribische zee, tropische tuin of op de golfbaan, maakt iedere villa uniek en een lust voor het oog!
De appartementen zijn onder te verdelen in 2, 3 en 4-kamerappartementen.

Golf
Op het eerste gezicht is de golfbaan van Blue Bay vooral bijzonder door haar looks: de ligging aan de Caribische zee, de mooie uitzichten en de tropische natuur langs de fairways. Maar wie verder kijkt ziet een golfbaan met inhoud, een golfbaan waarop golf uitdagend en verrassend is voor spelers van elk niveau. Dit is te danken aan het ontwerp van William ‘Rocky’ Rocquemore, die de grillige natuurlijke omgeving optimaal heeft benut. Hoogteverschillen, rotspartijen, zand en zee bepalen het beeld. Zo vereist de befaamde hole 5 dat u een flink stuk over de zee heen slaat.
Het Hyatt Regency Golf Resort in Willemstad, heeft een Par-72 golfbaan, ontworpen door Pete Dye. Deze baan moet u zeker ook een keer spelen tijdens uw verblijf op Curacao.


alt   alt

Faciliteiten
Blue  Bay Village beschikt over 1 restaurant, restaurant AzZuro en 2 bars (Strandbar en Sunsetbar). Wenst u liever in uw eigen villa/ appartement te ontbijten dan kunt u gebruik maken van de ontbijtservice. Er zijn 4 zwembaden gelegen bij het strand en in het midden van het resort. Twee zwembaden beschikken over een kinderbad. Voor kinderen is er een speeltuinen een kids-club. Tevens is er een fitnessruimte, tennisbaan en een wasserette. Er is een dagelijks sportprogramma. Tegen betaling kunt u catamaran zeilen, snorkelen, golfen en naar de PADI-gecertificeerde duikschool. 


Prijs
Op aanvraag