Get Adobe Flash player
 • Benthem Gratama
 • Autobedrijf Oving
 • Veluwse Beveiliging
 • stroke2prevent
 • Schoonebeek Kieskamp
 • Grolsch
 • Vrumona
 • Van Essen Hoveniers
 • Soleo Contact Centers
 • RMcD BBC Zwolle

Like ons op Facebook

 • image

Inloopochtenden

Op de dinsdagen worden er door de wedstrijdcommissie 9-holes wedstrijden georganiseerd en op de donderdagen 18-holes (zomertijd) en 9-holes (wintertijd).

Wanneer u voor de 1e keer mee wilt doen aan één van de inloopochtenden, kunt u zich minimaal een half uur voor de wedstrijd melden bij de wedstrijdleiding. U ontvangt een inschrijfformulier waarop u uw dagvoorkeur kunt invullen. Bij meer dan 36-44 (indien nieuwe baan bespeelbaar is) deelnemers op een bepaalde dag, krijgen degenen die een voorkeur voor de betreffende dag hebben aangegeven voorrang voor deelname op degenen die voor de andere dag hebben gekozen. Volgorde van inschrijving is bepalend voor deelname. U kunt twee keer per jaar uw voorkeursdag aanpassen. 

De dinsdagen zijn zeer geschikt voor golfers die baanpermissie van de golfprofessional hebben gekregen èn het regelexamen hebben gedaan om kennis te maken met het fenomeen wedstrijden. Voor meer informatie ga naar Dinsdag, 9-holes op onze website.

Om mee te kunnen doen aan de donderdaginloop dient men een minimale handicap van 54 te hebben. Voor meer informatie ga naar Donderdag, 18-holes op onze website.

Heeft u een minimale handicap van 54, dan kunt u zowel op de dinsdag als donderdag meedoen aan de inloopcompetitie, deze wordt in de maanden van de 'zomertijd' gehouden, + april t/m oktober. Op beide dagen is de wedstrijdvorm Stableford individueel. Voor de 1e t/m de 10e plaats van elke wedstrijd worden wedstrijdpunten gegeven. Degene met het meeste aantal punten aan het einde van het competitieseizoen is de inloopkampioen van de dinsdag of donderdag (heren en dames). Daarnaast is er een birdiekampioen aan het einde van het seizoen voor beide dagen.

De kosten zijn € 1,- per wedstrijd, deze dient contant betaald te worden.

Eenmaal per jaar, aan het einde van de zomertijd, wordt een afsluitende feestelijke wedstrijddag georganiseerd, de 'slotdag'. Op die dag worden de prijzen uitgereikt aan de jaarwinnaars en birdiekampioenen.
De kosten van de slotdag worden verdeeld over alle deelnemers van de inloopochtenden met dien verstande dat hiervoor het in de loop van het seizoen opgespaarde bedrag van inleg hiervoor wordt gebruikt. Degenen die weinig hebben gespeeld worden gevraagd naar rato een bedrag bij te betalen.

Voor 2016 is besloten:

* Om de 1e dinsdag en donderdag van de maand een Qualifying wedstrijd te spelen

* De wedstrijd gaat door bij minimaal 10 inschrijvingen, het maximum aantal is 40.
   Bij meer dan 40 deelnemers hebben de golfers van de betreffende "voorkeursdag" voorrang. 

* Op donderdag kan er worden gekozen voor het spelen van de 18-holes lange baan of 18-holes korte baan.

* Op de NIET qualifying dagen kan er voor een andere spelvorm gekozen worden.
   Bijvoorbeeld een "Eclectic competitie"

Voor de "Eclectic competitie" gelden de volgende regels:

Na afloop van de dinsdag Stableford wedstrijd over 9 holes “bewaart” iedere deelnemer 1 hole of na afloop van de donderdag over 18 holes “bewaart” iedere deelnemer 2 holes. Dit wordt door de WeCo bijgehouden. De bewaarde score kan niet meer worden veranderd, dus men moet slim kiezen. Wanneer men er één of meerdere weken niet is, moet in de volgende wedstrijd meerdere holes bewaard worden. Tot een totaal van 9 of 18 holes bereikt is.  

NB degenen die niet aan deze spelvorm willen deelnemen kunnen gewoon met de Inloop meedoen op deze dagen.