Get Adobe Flash player

Algemeen

Lidmaatschap

U kunt lid worden van Dutch Golf als privé-persoon of als bedrijf. U bent dan Private Member of Company Member. Beiden geven recht op het gebruik van alle faciliteiten van Dutch Golf. Wanneer u van een van onze golfprofessionals baanpermissie heeft gekregen, kunt u uiteraard ook van de 9-holes baan gebruik maken.

Als Private Member of als Company Member ontvangt u van ons een pasje. Deze kunt u als chipknip opwaarderen en u kunt hiermee bijvoorbeeld ballen tappen bij de drivingrange, een kopje koffie en zelfs golfartikelen etc. in onze shop kopen.

Er bestaat eveneens een mogelijkheid om Administratief lid te worden.
Golfers die géén actief lid willen worden van Dutch Golf kunnen via Dutch Golf de NGF pas ontvangen en 2 greenfees, te besteden op Dutch Golf Putten en/of Dutch Golf Hattem, voor de prijs van  85,00 voor volwassenen en € 52,50 voor kinderen (tot 18 jaar). Dit lidmaatschap loopt t/m december van elk jaar.
Inschrijfformulier Administratief Lidmaatschap

Voor Company Members en Sponsoren zijn pakketten op maat te maken. U kunt hiervoor een afspraak maken met Marianne van de Kamp. U ontvangt hiervoor o.a. naamsvermelding op het bord in het clubhuis evenals een reclamebord tussen één van de afslagplaatsen op de drivingrange. Lees meer onder het hoofdstuk "Bedrijfs lidmaatschap" van onze website.


Contributieverzekering

U kunt voor eigen rekening via www.degolfverzekering.nl een contributieverzekering afsluiten i.g.v. ziekte en of langdurige blessure