Get Adobe Flash player

Landgoed de Wilmersberg ****

Ligging
De ligging van het voormalige landhuis van een Twentse textielfamilie is fantastisch. Komende vanaf de doorgaande weg, volgt u anderhalve kilometer lang een slingerende  landweg die voert langs bomenrijen en weilanden.

alt


Accommodatie
Overnachten op Landgoed de Wilmersberg is een belevenis op zich. Elk van de 64 landgoedkamers en suites biedt een fantastisch uitzicht over de natuurrijke omgeving. De hotelkamers zijn sfeervol, modern landelijk ingericht en geven een gevoel van thuiskomen.

 alt

Faciliteiten
In de winter geniet u van een kop koffie, high tea of een hapje en een drankje bij het knisperend haardvuur in de gezellige lounge. Middenin de zomer is een plekje op het fantastische terras zeker de moeite waard.
In het op “wining en dining” geïnspireerde Restaurant Landgoed de Wilmersberg krijgt u de kans uw culinaire zintuigen eens flink te laten prikkelen. De gerechten zijn eigentijds landelijk, afgestemd op het seizoen en er zijn altijd ruim 25 verschillende topwijnen per glas te bestellen.  Een proeverij van heerlijkheden in het hart van Twente.

alt

Beauty
Totale ontspanning in de sauna, een stevige massage, een intensieve beautybehandeling of gewoon even bijkomen in het zwembad, de whirlpool of het Turks stoombad. Wie Wellness & Beauty de Wilmersberg eenmaal heeft ontdekt, komt graag terug. Zwembad, sauna en Turks stoombad zijn voor hotelgasten gratis toegankelijk.

Golf
Golfers kunnen hun hart ophalen bij Landgoed de Wilmersberg. In de directe omgeving van het landgoed vindt u maar liefst vier 18-holes golfbanen: Het Rijk van Sybrook, Euregio Golfclub Bad Bentheim, Golfclub Emstal en Golfsportclub Rheine/ Mesum.

Arrangement
• Twee overnachtingen in een Royale landgoedkamer
• Twee maal een landelijk ontbijt
• Een driegangen diner op de eerste avond van uw verblijf
• Drie greenfees

N.B. De golfbanen zijn op basis van beschikbaarheid, zaterdag en zondag toeslag € 10,00 per persoon per greenfee.

Prijs
Op aanvraag